16 Haziran 2012 Cumartesi

Hedef Yunanistan


Türk hacker grubu '1923Turk' Altın Şafak Partisi Lideri Nikos Mihaloliakos'un miting konuşmasın da İstanbul - İzmir ve Karadeniz'i alacağız demesi üzerine Yunanistan sitelerini hacklemeye başladı. Hacklenen Yunanistan uzantılı (gr) sitelerin ana sayfalarına Führer'i bir emlak danışmanı olarak gösterdiler ve Yunanistan'ın parsel satışının başladığını ilan ettiler. Türk hackerler, Yunanistan başta olmak üzere Avrupa Birliğine üye olan ülkelerin resmi, bireysel internet sitelerine 16 Haziran 2012 itibari ile siber saldırı başlattıklarını duyurdu.


Kaynak dha


Operasyon Duyurusu : http://www.1923turk.com/showthread.php?t=100964

Haydin Başlasın Bakalım...
http://www.corfubeachfrontholiday.gr/
http://www.zone-h.org/mirror/id/17910721





26 Mayıs 2012 Cumartesi

Ülke Bayrakları

Paylaşımlara başlayalım ; Bugün sizlere web site tasarımlarında kullanabileceğiniz ülke bayraklarını veriyorum.
48 x 48 pixel büyüklüğünde png formatlı yani background transparan her grafiker de bulunması gerekir.




Linklerde sorun olursa bildirmeniz yeterli...

Selametle,


21 Mayıs 2012 Pazartesi

Taklitler Asıllarını Yüceltir...

Sanal Alem burası kimin kim olduğu belli değil :)) Ancak bazı gerçekler var ki değişmez.
Bunları söylemlerin sebebi sanal da taklitlerimiz çıkmış maalesef buradan ve tek evim olan 1923Turk-Grup sitesinden de yapacağım duyuru ile herkesi bilgilendirmek isterim.Bu güne kadar hiç Twitter Hesabım olmadı ve hiçbir oyun sitesinde kaydım yoktur.Oyun sitelerine karşı değilim ancak benim oraya harcayacak pek fazla vaktim yoktur.Eğer bir gün hesap açarsam buradan bilgilendirme yaparım.

Kaydım olan ve bana ulaşabileceğiniz siteler ;

http://www.1923turk.com/
http://www.palyo34.deviantart.com/
http://www.facebook.com/Palyo34
http://palyo34.blogspot.com/

Bu arada ben gerçek miyim acaba :)) Aşağıdaki Link anlatır sanırım.
Bu arada Site ye zarar vermedim...Sadece Uyarı Amaçlıdır....

5 Mayıs 2012 Cumartesi

Dostlarım & Düşmanlarım

Öncelikle tüm dostlarıma saygılar.Sanal dünya yalan dünya derler ya bu cümleyi kullananların kendisi yalan :)) Bu dünya öylesine büyük ve içten insanlarla dolu ki tahmin bile edilemez.Tabi bir de beni sevmeyenler var :) 

Web Güvenliği - Exploits

Web güvenliği dünyasına bir zamanlar bulmuş olduğum birkaç açığı yayınlamakla başlayalım.Maalesef  iki kod yazan , iki tasarım yapan site kurarsa işte sonuç bu oluyor.Çok ilginçtir ki insanoğlu ya bilgisizlikten yada çok bilmişlikten hata yapıyor.Sonuç mu ? Sonuç belli :)) bol miktarda web sitesi hack kayıt sitelerindeki yerini alıyor.

29 Nisan 2012 Pazar

CHERY Türkiye Resmi Web Sitesi Uyarıldı...

Küçük dev adamların Otomobil devi Chery Türkiye resmi web sitesi uyarıldı...www.chery.com.tr
Biz görevimizi yaptık her ne kadar bir Türk Markası olmasa da satışını gerçekleştiren Mermerler Otomotiv Ülkemizin saygın kuruluşlarından biridir ve zarar görmelerini istemeyiz.
Dilerim ki açıklarını en kısa sürede kapatırlar ve eğer bir engel teşkil etmiyorsa ufakta olsa bir Türk Bayrağını sitelerine eklerler.Kendilerine iş yaşantılarında başarılar dilerim...


Kısaca Neler Olacak ?

Öncelikle burayı açmamın birkaç sebebi var hem fikir paylaşımı hem bilgi paylaşımı dilimizin döndüğü kadar sizlerin taleplerini de göz önüne alarak işinize yarayacağını düşündüğüm eklentiler dosyalar grafikler bilişim güvenliği eğitimler ve tasarımlar paylaşmayı düşünüyorum.
Burada paylaştığım bilgi ve dosyalar kaynak belirtmek suretiyle paylaşıma açıktır.

23 Nisan 2012 Pazartesi

Ufacık Bir Not...

Yurdum da Maneviyat Gitmiş Demek ki İnsanlık Bitmiş.Yazık hemde ne yazık sevgi , saygı , şeref ve onur elbise dolabında saklanan gerektiğin de giyilen bir kıyafet olmuş bunun adını da çağ atlamak koymuşlar. Bunları niye mi anlattım ? Yukarıda anlattığım meziyetlere sahipsen şimdi den uza :) Burası sana göre değil...